Λίγα λόγια για εμάς.

Η επιχείρηση NetWave Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, μελέτες – υλοποιήσεις δικτύων δεδομένων, τηλεφωνίας – voip, υπολογιστών, ιστοσελίδων, φορολογικών συστημάτων και πλήρης τεχνική υποστήριξη.

Με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση προσφέρονται λύσεις οι οποίες δουλεύουν και όχι απλά υπόσχονται.

Τα προϊόντα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται και διατίθεται προς πώληση στο κατάστημα είναι δοκιμασμένος εκ των προτέρων για τις δυνατότητές του και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις δικές σας ανάγκες.

Με το εξειδικευμένο service πληροφοριακού εξοπλισμού επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα και επιδόσεις του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας OEM υλικό και λογισμικό καθώς και ελεύθερο λογισμικό – λογισμικό ανοιχτού κώδικα.

Για τους εταιρικούς πελάτες έχουμε έτοιμες λύσεις σε servers, routers, network switces, databases, web εφαρμογές, δικτύωση απομακρυσμένων παραρτημάτων, τηλεφωνικού κέντρου ή ψηφιακής τηλεφωνίας sip trunking. Η εκτίμηση των αναγκών μιας επιχείρησης γίνεται με επιτόπια επίσκεψη τεχνικού όπου πραγματοποιεί τη μελέτη και κατόπιν επεξεργασίας αρκετών λύσεων βρίσκουμε την πιο κατάλληλη για εσάς.

Για τους οικιακούς πελάτες υπάρχει ήδη service και τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σύντομα θα ενταχθεί και service κινητών – tablet με την ένταξη στο ανθρώπινο δυναμικό ενός επιπλέον εξειδικευμένου και έμπειρου συνεργάτη.

Η επιχείρηση NetWave Solutions είναι πλήρως εναρμονισμένη με τον νέο κανονισμό περί προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR και τηρεί αυστηρή στάση απέναντι στα προσωπικά δεδομένα των πελατών της με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και ρήτρα εμπιστευτικότητας σε συνεργασίες με μεγάλους εταιρικούς πελάτες. Όλοι οι συνεργάτες – τεχνικοί μας ακολουθούν την πολιτική της επιχείρησης και έχουν δεσμευτεί με αυτό. Πολιτική μας είναι πρώτα η ασφάλεια και μετά η λειτουργία.

Γνωρίστε

Την ομάδα μας

Παντελής Ρεβίνας

Τεχνικός Η/Υ, Τεχνικός Δικτύων, Network Systems Administrator

Αλέξανδρος Βλάχος

Graphic Designer, Web designer, Τεχνικός Η/υ

Αννα Ζαρκαδούλα

Graphic Designer, Web designer